top of page
"En Forening på Vestegnen"
Mia_edited_edited_edited.jpg
IMG_1242_edited_edited.jpg

Mia Walsted                             

Tlf. 26 13 11 13

Email: Miaihf@live.dk

Lise Hostrup

Tlf. 24 98 39 

Email: l-ama@live.dk

Træningstider

Tirsdag  kl. 19.00 - 20.30

Damer og Herre

Bevæg dig for livet –  dyrk Håndboldfitness

Håndboldfitness mottoet er en ”Lidt sundere – meget sjovere” motionsform.

 

Sådan lyder mottoet for træningskonceptet, Håndboldfitness, der henvender sig til unge og voksne, der gerne vil have god, sjov og fleksibel træning i fællesskab med andre.

 

Der bydes på en spændende og anderledes træning også for dem har lagt håndboldskoene på hylden, og for dem, der aldrig nåede at få dem på.

 

Alle er velkommen til håndboldfitness. Det er nemlig så langt fra en forudsætning, at man tidligere har spillet håndbold. Nye medlemmer kan sagtens starte her.

 

Håndboldfitness bygger på principperne

PULS: Det er sundt at få hjertet til at banke og få pulsen op - og løb er en rigtig god aktivitet til det, men det kan være svært at motivere sig selv til få startet op, hvilket mange gennem årene har erfaret i forbindelse med løb som et fast element i håndboldtræningen.  

Konklusionen er, at det skal være sjovt og motiverende at bevæge sig, og det er sjovest og mere forpligtende, når løb er sammen med andre.

 

POWER: Træning i Håndboldfitness har fuld fokus på MENNESKET frem for maskiner - vi bringer smilet og  glæden ind i styrketræningen. Skåret ind til benet har vi ingen smarte spejle eller en større maskinpark.

 

Håndboldfitness POWER træning er sjov effektiv styrke træning uden brug af "kunstige tilsætningsstoffer". Vi bruger ressourcerne på at gøre træningen sjov og afvekslende

 

PLAY: Der findes ikke noget bedre og sjovere end at holde sig i god form med en bold.

i Håndboldfitness kan ALLE være med - uanset forkundskaber eller ej.

Det centrale er sjove boldøvelser, konkurrencer og selvfølgelig Håndbold på mini-baner.

Der spilles med en blød streethåndbold, uden kropskontakt, ganske få regler og masser af boldberøring, intensitet og aktiv deltagelse..

PULS                                        POWER                                  PLAY
HÅNDBOLD FITNESS

ISHØJHÅNDBOLD

FORENING

Du skulle prøve det - og tag gerne din nabo med og kom til Håndboldfitness hver Tirsdag kl. 18.30 -20.30 i Ishøj Fritids- og Idrætscenter HAL 1.

HÅNDBOLD FITNESS

bottom of page