top of page
"En Forening på Vestegnen"
LYKKELIGA

ISHØJHÅNDBOLD

FORENING

Lykkeliga Ishøj Håndbold

lykkestævne5.jpg

Vi har været igang siden 2019. Ishøj Lykkeliga er et håndboldhold for børn med særlige udfordringer i alderen 8-16 år, som ikke “kan” deltage på de “almindelige” sportshold.

Vi træner 1 gang om ugen fra 17-18. I denne sæson er det om tirsdagen.

Vi træner motorik og samspil, vi leger og har det sjovt, vi laver små konkurrencer og spiller en masse håndbold. Vi dyrker fællesskabet og knytter bånd. Nye venskaber dannes og hos mange rykkes der grænser.

I september 2021 deltog vi i vores første Lykkeliga stævne. Vi drog til Herning en hel weekend med både børn, forældre og trænere. Vi brugte lørdagen i Boxen, hvor vi spillede en masse kampe, og det var en kæmpe oplevelse for os allesammen. Vi vandt kampe, fik erfaring, nye oplevelser, medaljer og afsluttede med en stor gallafest. Det var en fantastisk weekend.

 

 I juni 2022 deltog vi endnu engang i det store Lykkeliga stævne i Herning. Det var en stor oplevelse både for nye og gamle spillere. Vi havde et fantastisk forældreheppekor med på sidelinjen. De havde både stortromme og bannere med for at støtte os.

 

 Den 9.9-11.9 drager vi mod Bornholm og deltager i et stævne sammen med en masse andre skønne hold.

 

Vi vil også i fremtiden deltage i flere stævner - både små og store, og planen er at lave vores eget stævne i Ishøj Idrætscenter. Det giver en stor glæde og motivation hos børnene. Vi vil rigtig gerne have endnu flere spillere med om tirsdagen, så har du et barn, der gerne vil spille bold og have det sjovt sammen med os i Ishøj Idrætscenter, så kontakt os meget gerne på 26 13 11 13.

 Hilsen Mia

image0.jpeg

Lykke Liga

Lise Hostrup            Tlf.  24 98 39 58     I-ama@live.dk                 

Mia Walsted            Tlf.  26 13 11 13         miaihf@live.dk

Vi træner: tirsdage kl 17.00 - 18.00

Årgang 2006 - 2013

lykkestævne3.jpg
lykkestævne4.jpg
lykkeliga
lykkestævne.jpg
lykkestævne6.jpg
bottom of page